• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder8,6
  Kiyoh beoordelingen

  2000+ beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Benodigd vermogen elektrischeverwarming

Het is van uiters belang dat het juiste type elektrische verwarming systeem wordt uitgekozen naast het type verwarming is een geschatte vermogen ook belangrijk. Als eerst dient u de aantal m³ te gaan opmeten van uw kamer, slaap, badkamer of serre. Quality Heating heeft diverse elektrische verwarming systemen in zijn assortiment. De infrarood panelen zorgen voor een voelbare stralingswarmte en kan gebruikt worden als comfort verwarming of hoofdverwarming. Naast de IR panelen zijn wij exclusieve dealer van Eldom, Atlantic en Beha elektrische convectoren met maar liefst 2 tot 5 jaar garantie. 

Hoe kan ik de m³ gaan berekenen?

Meet de Lengte x breedte x hoogte van de ruimte. De uitkomst is de _m³

Onderstaande berekening voor Infrarood verwarming als comfortverwarming

1. Woonruimte tot 2.8m hoogte = 35 Watt per M3

2. Badkamer tot 2.6m hoogte = 50 Watt per M3

3. Slaapkamer = 30 Watt per M3
 

Onderstaande berekening voor elektrische convectoren 

1. Woonruimte tot 2.8m hoogte = 35 Watt per M3 

2. Badkamer tot 2.6m hoogte = 40 Watt per M3 

3. Slaapkamer = 35 Watt per M3 

U kunt ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice van Quality Heating om het vermogen te bepalen. Onze voorkeur geniet extra vermogen aangezien dat voor een snellere opwarmtijd zorgt.

Vermogen berekenen voor bedrijfsverwarming

Bedrijfsruimte's zijn voorzien van een hoge plafond waarbij de warmte uistraling niet te goede komt met een normale heater. De infrarood high power heaters zijn ontwikkeld voor loodsen, garage's, werkplaatsen met een plafond hoogte van 3 tot en met 6,5 meter hoog. De rvs heater is voorzien van een INOX verwarmingselementen en zorgt voor een lange levensduur. Door de samenstelling van zowel IR-A/B/C straling wordt het gehele infraroodspectrum benut. Optimale warmteopbrengst in bedrijfsruimte!

-Voor bijverwarming berekend u de oppervlakte (m2) x 50 watt en bij hoofdverwarming de oppervlakte x 70 watt. Deze berekening is gebaseerd op een normaal geisoleerde ruimte met een hoogte van 4,5 meter hoog.

Vermogen berekenen voor terrasverwarming

Vermogen berekenen voor terrasverwarming

Bent u op zoek naar een terrasverwarming aan het plafond of aan de wand. In ons assortiment hebben wij alleen de infrarood terrasverwarming heaters zonder bijkomend licht. Deze infrarood straling (B/C) komt voornamelijk door een gepatenteerd onwerp van het verwarmingselement. Onderstaand indicatie benodigd vermogen voor een comfortabele verwarming te creëren in uw tuin.

-1500Watt Heater  verwarmingsbereik 5-10 m²
-2400Watt Heater  verwarmingsbereik 7-16 m²
-3000Watt Heater  verwarmingsbereik 8-29 m² 

Thermostaat regeling

Voor het optimaal kunnen regelen van de temperatuur in uw woon, slaap, badkamer of serre hebben wij diverse thermostaten in ons assortiment. Van eenvoudige Plug-in thermostaten tot aan draadloze programmeerbare thermostaten bedienbaar met de APP. Op iedere thermostaat kan een maximale vermogen van 3600Watt worden aangesloten. Meer vermogen? dan dient u gebruik te maken van een Relais. Voor meer informatie neem contact op met de warmteadviseurs van Quality Heating. Voor terrasheater is één warmtestand vaak voldoende.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »