• Vandaag besteld morgen in huis!
 • Gratis bezorgingen vanaf €20
 • Beste kwaliteit voor de laagste prijs
 • Placeholder9.2
  Kiyoh beoordelingen

  2000+ beoordelingen

  “Snelle levering, vriendelijk en deskundige ondersteuning. Goede kwaliteit paneel en thermostaat.”

Terug

Doorstroomverwarmers

Nooit meer dure opslag van water! De doorstroomverwarmers of elektrische geisers van Wahlbach of Clage is ontwikkeld voor direct warm water naar de wasbak of naar de douche.

Filters

Doorstroomverwarmers

Elektrische doorstroomverwarmers

Nooit meer dure opslag van water!

De doorstroomverwarmers of elektrische geisers van Wahlbach of Clage is ontwikkeld voor direct warm water naar de wasbak of naar de douche. De doorstroomverwarmers werken zeer eenvoudig en is opgebouwd met een spiraalvormig buis waarin de verwarmingselement in is verwerkt.

Wanneer u de kraan van de wasbak of douche opent dan verwarmt de verwarmingselement zeer snel, dit resulteert in warm water 45-55 graden. Als u de kraan weer sluit dan schakelt de verwarmingselement zichzelf weer uit.

U bespaart met een doorstroomverwarmer ca. 45% energie ten opzichte van een elektrische boiler aangezien er geen warm water opgeslagen moet worden bij een boiler is dit wel het geval. Kiest u voor een te laag vermogende doorstroomverwarmer dan kan het wat langer duren voordat u warm water krijgt. Bij een doorstroomverwarmer moeten de spiralen opwarmen dit gebeurt binnen enkele seconden. Bij een boiler is het water continue op het juiste temperatuur. 

Waarom verschillende vermogens?

Het vermogen bepaalt de watertemperatuur met de hoeveelheid benodigde water. Voor het warm water verkrijgen in de wasbak van de keuken adviseren wij de 5,5kw. Voor een wasbak in uw garage 3,5 of 4,5kw. Wilt u een elektrische doorstroomverwarmer gaan gebruiken voor het douchen dan heeft u minimaal een vermogen nodig van 11-13kw. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Quality Heating 9.2 / 10 - 492 Reviews @ Kiyoh